03/03/2011

Shoppailua ja baby shower-ilta

Jei jei! Istuin juuri jogurttikulhon kanssa koneelle uutta matskua blogiini latailemaan, sillä palasin vasta hetki sitten ystäväni baby shower-illanistujaisista. Oli ihana nähdä taas vanhoja tuttuja pitkästä aikaa ja myös heidän jälkikasvuaan :) Kuulumisten vaihtamisen lomassa nautittiin muun muassa lämpimiä tonnikala-juustovoileipiä ja erilaisia makeita herkkuja. Kiitos vielä rennosta ja hauskasta illasta kaikille mukana olleille!

Sitten päivän muihin kuulumisiin eli shoppailuasioihin :) Päätin tänään töiden jälkeen käväistä pikaisesti Aleksanterinkadun Zarassa kurkkaamassa myymälään saapuneita kevätuutuuksia. Ja siellähän niitä ihankuuksia oli jälleen vaikka kuinka paljon! Tykkään Zaran konseptissa erityisesti siitä, että mallistot kiertävät myymälöissä todella tiuhaan tahtiin ja uusia tuotteita saapuu viikottain. Tällä kertaa bongailin itselleni valkoista, vaalean beigeä tai pinkkiä yläosaa, joka sopisi sekä arkisuosikkeihini tällä hetkellä kuuluvien mustien kynähameiden seuraksi, mutta olisi samalla käyttökelpoinen myös tiukkojen pillifarkkujen, saappaiden ja jakun kanssa. Myymälässä oli todella kiitettävästi vaalean hiekan ja valkoisen sävyisiä vaatteita ja asusteita ja myös todella herkullisia ns. jalokivivärejä, kuten lohenpunaista, keltaista ja turkoosinvihreää.



Kokosin kasan vaaleansävyisiä, ohuita ja läpikuultavia paitoja ja marssin sovituskoppiin. Vaalea vanhan roosan sävyinen satiinipaita rusetilla miellytti kovasti, mutta voittajaksi valikoitui valkoinen, hieman kiiltäväpintainen, todella simppelisti leikattu paita, jossa on hauskana yksityiskohtana mustalla kantattu vetoketju takana selässä.Toimii siis erittäin hyvin mustien sukkisten ja muiden mustien asusteiden kanssa. Paita on hieman kovampaa kangasta ja minua miellytti sen materiaalin myötä tuleva ryhdikkyys ja juhlavuus, joka antaa heti huollitellimman ja puetumman fiiliksen. Koska paita on yksinkertainen ja malliltaan t-paitamainen, soveltuu se erinomaisesti arkikäyttöönkin.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig