05/04/2011

It's going to be a busy week

Tukholmasta on nyt kotiuduttu ja teen näin iltamyöhällä nopean pikapostauksen alkaneen viikon (ja alkaneen kuukauden) kuulumisistani. Tämä viikko tuleekin olemaan varsin hektinen, sillä perjantaina minua odottaa Management and Strategy Making -tentti, johon on päntättävä yhteensä kolme kirjaa ja vajaat 800 sivua tiukkaa asiaa. Tämäkin ilta on pitkälti sujunut lukiessa ja muistiinpanoja tehdessä.


Mutta nyt hieman pirteämpiin Tukholman terveisiin :) Reissumme oli oikein onnistunut ja olen tosi tyytyväinen etenkin matkalla nauttimiimme erilaisiin herkkuihin. Ekana iltana illastimme buffetissa, jonka tarjonnassa oli kivasti vaikutteita Sara La Fountainin suunnittelemasta New York -teemasta, muun muassa jälkkäreissä ja pääruokavaihtoehdoissa. Tuo teema on vielä toukokuun loppuun asti voimassa Siljan laivoilla, ja itse ainakin tykkäsin kovasti! Seuraavana päivänä suuntasimme vaihtelun vuoksi Bistro Maximeen,  joka osoittautui kaikkien seurueemme jäsenten mielestä reissun parhaaksi positiiviseksi yllättäjäksi: ruoka oli todella hyvää! Eivätkä alkuun ystäväni I:n synttäreiden kunniaksi nautitut Taittinger-samppanjaa ja hitusen omenalikööriä yhdistelleet aperitiivit ainakaan laskeneet fiilistä :) Tässä vähän fiilistelykuvia:


Lauantaiaamuna ennen laivan saapumista Tukholmaan suunnistimme herkuttelemaan runsaalla meriaamiaisella, jonka jälkeen oli kiva aloittaa kaupunkikierros. Matka taittui näppärästi Ropstenin metroasemalta kohti T-Centralia ja sääkin oli ihan ok, joskaan ei ihan luvatun +13-asteen kaltainen.

Kiertelimme aluksi NK:lla, jossa ihailimme alakerran metsästysmajatyylistä lounge-baaria upottavine sohvineen sekä alkavan pääsiäissesongin suklaaherkkuja. NK:lla on myös ikioma suklaa :) Katutasoon saavuttuamme himoitsimme muun muassa Hermésin ja Mulberryn kevätväreissä loistavia asusteihanuuksia ja kiertelimme myös naisten ja miesten kevätuutuuksia pursuavat osastot läpi. NK:lta jatkoimme matkaa kohti Stureplania ja matkalla pysähdyimme viehättävään Wienerkonditoriet-nimiseen kahvilaan, jossa nautimme ilman lisättyä sokeria valmistetut jogurttismoothiet. Todella hyvää ja voin suositella varsin tilavaa ja kotoisaa kahvilaa muutenkin kaikille Tukholmaan reissaaville.






Wienerkonditorietista matka jatkui Urban Outfittersin myymälään, josta löysin tosi kivan, oranssiin taittuvan punaisen lakan sävyssä Hot Coral. Ajattelin käyttää lakkaa etenkin oranssiin taittuvan H&M:n hameen kanssa sekä kesällä varpaankynsissä, kun iho saa vähän väriä :) 


Piipahdimme pikaisesti myös lähellä Sergels torgetia sijaitsevassa PUB-ostoskeskuksessa, mutta sieltä ei löytynyt mitään sen kummempaa shopattavaa. Muutenkin harmittaa, kun kyseinen ostoskeskus siirtyi jo jokin aika sitten pois vanhalta paikaltaan Drottningsgatanilta ja muuton yhteydessä sieltä poistuivat loistavat Topshopin ja Beyond Retron myymälät :(

PUB:ista matkamme jatkui kohti Drottningsgatania, jossa kiertelimme läpi hauskoja pikkuliikkeitä ja päädyimme viimeiseksi Åhlénsille. Täytyy sanoa, että alakerrassa saijaitsevan hiusten hoito- ja muotoilutuoteosaston valikoima on todella kattava ja mukaan tarttuikin muutamia loistotuotteita. Pikkuhiljaa olikin aika lähteä takaisin laivalle ja paluumatka sujuikin melko kivuttomasti pientä harhailua lukuunottamatta ;)




Laivalta hankimme vielä kotiinviemisiksi etenkin todella kohtuuhintaista ja hyvää kuohuviiniä ja samppanjaa. Löysin itselleni myös laadukkaan ja vieläpä varsin edullisen Lancomén La Touche Pro -paletin tummien silmänalusten ja ihon pikkuvirheiden peittämistä varten. Laitan tuotteen toimivuudesta lisäinfoa heti arkimeikissä testauksen ja tenttikiireiden hellittämisen jälkeen. 

Ihanaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti jaksatte odottaa seuraavaa postausta, joka venynee perjantaihin :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. hitsit mä tykkään tästä sun blogista. Tässä on siisti ulkoasu ja sun tekstit on hyvin kirjotettu ja helppolukuista. Tää on tämmönen ihanan asiallinen blogi jossa on vähän kaikkea.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon!! Mun aamu lähti hyvin käyntiin, kun luin sun kommentin ja tuli tosi hyvä fiilis siitä :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig