25/04/2012

Kultaa ja valkoista

Olen aina pitänyt valkoisesta, vaaleanruskean ja hiekan sävyistä sekä kullasta, mutta tänä keväänä olen hurahtanut niihin vielä enemmän. Metallivärit ja -asusteet antavat yksinkertaisen arkisellekin lookille arvokkuutta ja pientä luksusta. Ja kulta näyttää erityisen hyvältä mustan, valkoisen ja lämpimien ruskeiden sävyjen kanssa. Kokosin Polyvorella keväisen inspiraatiokollaasin, jonka osasia olisi helppo yhdistellä keskenään.



Himotuslistalle pääsee ainakin kullansävyinen neule sekä Juicy Couturen suloinen rannekoru. Tuo kullansävyinen nahkahame tai metallinväriset shortit näyttäisivät myös kivalta valkoiseen simppeliin yläosaan yhdistettynä. Myös löysä nudensävyinen tai valkoinen oversize-neule toimisi mielestäni hyvin molempien alaosien kanssa.

Selailin tänään Zaran uutta mallistoa, josta löytyy ihania keveitä neuleita, toppeja ja muutama söpö hamekin osui silmääni. Tuo nahkatakki on pitkälti samanlainen kuin Mangosta syksyllä hankimani, mutta omani on varustettu kultaisilla yksityiskohdilla. Muutenkin niukkaan nahkatakkiin yhdistetyt kultaiset asusteet neutraaleihin sävyihin yhdistettynä rauhoittavat liiallista kimallusta. Tällaisia herkkuja Zaran Woman Trf -mallistosta löytyy juuri nyt:



Nyt suuntaan kokkailemaan ja rentoutumaan, palataan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig