09/09/2012

Kulutettua denimiä

Tämä perjantaina käyttämäni asukokonaisuus sai inspiraationsa Lindexin Holly & Whyten -mallistoon kuuluvasta klubitakista, johon halusin yhdistää konservatiivisen valkoisen kauluspaidan ja klassiset ruskeansävyiset asusteet. Rikoin kokonaisuutta valmiiksi kulutetun näköisillä Kristen Mid blue -pillifarkuilla, jotka ovat tuorein lisäys farkkukokoelmaani. En ole pitkään aikaan käyttänyt näin vaaleita farkkuja, mutta nyt ne tuntuvat jälleen ajankohtaisilta ja sopivan rennoilta muuten melko konservatiivisen kokonaisuuden kanssa. Harmaa huivi on myös tuore ostos Gina Tricotista ja sopii moneen kokonaisuuteen.

 Jakku Holly & Whyte, Lindex // farkut ja huivi GT // paita, vyö, ballerinat H&M // laukku LV

Kultaiset pallokorvakorut Vila // huivi GT



Kulutettu denim sopii todella hyvin valkoisen, mustan ja ruskean kanssa yhdistettäväksi ja antaa asulle rosoisuutta, jos muu kokonaisuus on huoliteltu ja hienostunut. Kokosin muutamia hyvännäköisiä pillifarkkuja Polyvoren valikoimista:




Zaran ja Gina Tricotin farkut ovat omia lemppareitani, mutta noita G-Starin ja J Brandin farkkuja mallailisin mielelläni myös moniin kokonaisuuksiin. Kulutetun denimin yhdistän nudensävyisiin korkkareihin, ruskeisiin ballerinoihin tai nahkasaappaisiin.

Nyt rentouttavaa sunnuntaita, palataan pian!
xoxo Laura

SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi9/09/2012

    Kulutetun denimin tuotanto sairastuttaa ja tappaa tehdastyöläisiä, jotka työskentelevät kehitysmaissa epäinhimillisissä oloissa: http://www.bbc.co.uk/news/magazine-15017790. Kun farkkuja käyttää tarpeeksi, niin ne kuluvat joka tapauksessa. Myös vedellä, kloriitilla ja juuriharjalla saa aikaan melko hyvää jälkeä, mikäli ne kuluneet farkut pitää saada just nyt eikä viidestoista päivä. Mielestäni minun housuni, olivatpa kuinka hienot tahansa, eivät ole kenenkään hengen tai terveyden arvoisia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ajatuksia herättävästä kommentista ja ehdottomasti olen samaa mieltä siitä, ettei kenenkään muotiteollisuuden palveluksessa työskentelevän henki tai terveys saa olla uhattuna. En ole itse tähän aiheeseen perehtynyt kovin tarkasti, mutta täytyy ehdottomasti lukea asiasta lisää. Monta kertaa on tullut kyllä pohdittua, miten edullista pintamuotia myyvät ketjut saavat poljettua hinnat niin alas...jostain siinä ketjussa mukana olevien kustannuksista on niillä hinnoilla tingittävä ja veikkaan, että valitettavan usein se on juuri halpa työvoima :(

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig