23/01/2013

Täydellinen kulmakynä blondille?

Nyt kaipaillaan apua täydellisen kulmakynän löytämiseksi! Itselläni on aitona blondina luonnostaan hyvin vaaleat ja hennot kulmat, mutta haluaisin korostaa ja muotoilla niitä niin, että lopputulos näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Tällä hetkellä käytän Lumenen kulmakynän sävyä 3 (vaaleanruskea), mutten ole täysin tyytyväinen. Lopputuloksesta tulee mielestäni helposti liian tumma, jos kynä ei ole juuri teroitettu ja piirtote ei ole tarpeeksi hento.

Koitin etsiä ratkaisua tähän ongelmaan netissä googlailemalla eri vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja on kuitenkin niin paljon, että valinta on erittäin vaikea! Huomasin, että monissa blogeissa on kehuttu erityisesti Lumenen, Rimmelin, Max Factorin ja Yves Rocherin kulmakyniä, jos hintaluokan pitää olla mahdollisimman edullinen. Kalliimpia ratkaisuja löytyy ainakin MACiltä ja Sisleytä. Sisleyn valikoimissa olevaa Blond -sävyistä kulmakynää pidetään ilmeisesti markkinoiden vaaleimpana sävynä, mutta hinta onkin sitten aika suolainen. Löysin myös Anastasia-merkkisen kulmakynän, jota myyvät Sephoran liikeet. Tämä kynä oli saanut käyttäjiltä erittäin hyvät arvioinnit (4,5/5) ja tätä voisin käydä testaamassa tulevan Pariisin reissun aikana.



Oikean sävyn pitäisi olla beigen ja hennon harmaan väliltä, ei mitään liian punertavaa. Ja koostumus saisi olla melko kova, ei liian vahamainen. Ja lopputuloksen haluaisin olevan jotain alla olevien kuvien kaltaista. Mitä kulmakynää suosittelette?


Palataan pian!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig