19/08/2014

Aurinkolasisuosikkini


Olen jo pidemmän aikaa himoinnut klassisia Aviatoreita ruskeilla linsseillä ja kultaisilla kehyksillä täydentämään Ray-Banin aurinkolasikokoelmaani. Olin siis enemmän kuin innoissani, kun yhteistyökumppanini Sunglassesshop antoi minulle kyseiset ihanuudet testattavaksi. Kyseessä ovat kullanruskeat Ray-Ban Aviatorit sävyssä 001/33, ja kehykset ovat on RB:n suosituinta pilottimallia 3025. Täytyy sanoa, että nämä ovat ehdottomat lempparinilasini tällä hetkellä! Ruskea linssin sävy on etenkin vaaleaa ihoa vasten tummanvihreää sävyä pehmeämpi, ja sävy sopii hienosti etenkin beigen ja ruskean sävyisiin asusteisiin. Olenkin parittanut lasit jo useampaan otteeseen muun muassa LV:n Monogram-kuosiin ja ovat kyllä tosi hyvä match! Täydelliset siis myös syksyyn ja talveen, sillä sopivan hillityn sävynsä puolesta klassisten villakangastakkien ja huivien kaveriksi. Tällä hetkellä Sunglassesshopilla on muuten todella hyvä tarjous Ray-Baneista, sillä ne ovat - 15%:n alennuksessa elokuun loppuun saakka. Alennuksen saat koodilla RAYBAN15 ja nämä minun lasini löytyvät täältä.

Ray-Ban kokoelmaani kuuluvat myös mustat, oversized-kokoiset Ray-Ban Wayfarer Outsiders Oversized -lasit. Tilasin ne aikoinaan Jenkeistä ja tismalleen sama malli on nähty P.S I love fashionin Lindan silmillä hyvin useasti. Lisäksi omistan tummanvihreillä linsseillä ja kultaisilla kehyksillä varustetut Ray-Ban Aviator 3025 Arista W3234 -lasit sekä kesän alkupuolella hankitut sinisillä peililaseilla varaustetut mattakultaiset Ray-Ban Aviator 3025 112/17 -lasit. Kyseiset lasit on nähty monien muidenkin bloggareiden silmillä viime aikoina ja ovat aivan omiaan tuomaan vähän twistiä muuten simppeleihin asuihin. Sininen on muutenkin yksi lempiväreistäni, joten valinta näiden kohdalla oli helppo!

Pilottimallisista laseista himotuslistallani ovat myös nämä vähän räväkämmät, sini-vihreät peililasit, jotka näyttävät superhyviltä erityisesti ruskettunutta ihonsävyä vasten.Tulevaa talvikautta varten haluaisin hankkia nämä polarisoidut ja titaanikehyksiset pilotit tai hieman kissamaiset RB Jackie Ohh -lasit, jotka olisi helppo yhdistää mustanpuhuvaan asukokonaisuuteen.


Kaikki lasini (lukuunottamatta oversized-Wayfarereita) ovat muuten kokoa 55 mm, joka sopii kapeakasvoisille mielestäni parhaiten. Ray-Banien suosituin koko 58 kun on itselleni ihan auttamattomasti liian suuri. Mutta tuo pienin koko on oikein passeli ja nyt syksyn tullen aion mennä vielä optikolle kiristyttämään kesän aikana ahkerassa käytössä hieman löytyneet Aviatorini. Löytyykö täällä muita kaltaisiani Ray-Ban-faneja?


* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig