14/04/2016

INDIEDAYS INSPIRATION AWARDS LÄHESTYY


Moikka tyypit! Moni teistä on saattanut huomatakin blogin yläbannerista, että Indiedays Inspiration Awards -gaala lähestyy kovaa vauhtia! Nyt on aika valita jälleen upeimmat blogit ja äänestää omaa suosikkiaan viidessä eri katerogiassa. Tämä keväänä nuo kategoriat ovat Vuoden tyylikkäin blogi, Vuoden blogiteko, Vuoden viihdyttävin blogi, Vuoden somevaikuttaja sekä Nordic blogger of the year. Tuossa Nordic blogger of the year -sarjassa kilpailee mm. yksi omista suosikkiblogeistani, Linda Juholan P.S I love fashion. On todella kiva juttu, että tänä vuonna mukaan gaalaan saapuu iso joukko ulkomaisia blogaajia mm. Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tapahtuman aikana päästäänkin kuulemaan huippubloggaajien puheenvuoroja, joita odotan mielenkiinnolla. Indiesdays Inspiration Awards -gaalassa ehdolla olevia omia suosikkiblogejasi pääset äänestämään täältä.

Itselleni tämä kevään Awards-gaala on ihka ensimmäinen ja jo senkin takia odotan sitä todella innoissani! Aiempien vuosien vastaavista tapahtumista olen kuullut puitteiden olleen enemmän kuin kunnossa ja paikallahan on tunnetusti iso määrä mielenkiintoisia yrityksiä ja yhteistyökumppaneita. Tapahtuma starttaa erillisestä päiväosiosta ja huipentuu illalla sitten varsinaiseen gaalaan ja palkintojenjakoon. Suurin pähkäilynaiheeni tapahtumaan liittyen onkin tällä hetkellä - yllätys, yllätys - gaalaillan asukokonaisuuden valinta. Haluaisin pukea ylleni jotain ihanan juhlavaa ja naisellista ja muutamat juhlatilaisuuksissa hyväksi havaitut asusteet kaapistani löytyvätkin aika monenlaisiin kokonaisuuksiin yhdistettäväksi. Klassinen musta-kultakombo toimii varmasti, mutta mietin, onko musta kuitenkin hieman synkkä väri näin keväällä? Kaapistani löytyy kyllä muutama värikkäämpikin vaihtoehto, mutta tuo musta on vaan niin helppo valinta. 

Nämä kultaiset bling-bling-kengät päätynevät jalkaani joka tapauksessa, sillä olen käyttänyt niitä tasan kerran aiemmin ja nyt ne odottelevat kenkälaatikossa jo kärsimättömästi jalkaan pääsyä. Samaa kultaista linjaa jatkavat suloinen pieni metalliclutch ja samansävyinen kello ja korut. Minkä väriseen asuun te yhdistäisitte nämä elemetit? Vinkkejä otetaan kernaasti vastaan :)


Shoes Buffalo / watch Michael Kors / bag H&M / ring Balmain x H&M / earrings Glitter



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig