23/04/2016

SMOOTHIE BOWL


Aurinkoista lauantaiaamua muruset! Tänään on luvassa vähän erilainen aamupäivä, kun suunnistan parin tunnin päästä kohti Indiedays Inspiration -päivätapahtumaa. Illalla jatketaan päivää vielä gaalajuhlinnan merkeissä, joten uskon, että varsin mieluinen päivä tästä kaiken kaikkiaan kehkeytyy!

Ihana päivä alkaa tietysti kunnon aamupalalla ja tällä kertaa jaan teille uuden aamiaissuosikkini, Smoothie Bowlin, reseptin. Kulhoon asetellut annokset ovat nyt nosteessa ympäri maailmaa ja tämä hyvin nälän loitolla pitävä ja superterveellinen aamiainen on paitsi herkullisen makuinen, myös silmiähivelevän kaunis! Itse tehty smoothiekulho on ihana tapa ilahduttaa myös omaa rakasta, joka takuulla ilahtuu tällaisesta terveellisestä herkusta.


SMOOTHIE BOWL

(yhdelle)

pohjaksi annos chia-tuorepuuroa (reseptin löydät täältä)
1 banaani
tuoreita mansikoita
pähkinäsekoitusta
minttua

***


Valmista chia-tuorepuuro ohjeen mukaisesti ja kauho se syvän kulhon pohjalle. Leikkaa banaani ja mansikat viipaleiksi ja asettele tuorepuuron päälle. Ripottele pinnalle pähkinäsekoitusta ja tuoreita mintunlehtiä. Lorauta päälle vielä tilkka hunajaa, jos kaipaat lisää makeutta. Nauti heti!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig