09/05/2017

VACAY MOOD


Taas on uusi viikko vierähtänyt käyntiin! Tänään täällä ruudun toisella puolella päivä on mennyt pitkälti pakkaillessa ja pyykkäillessä. Lähdemme nimittäin huomenna koko perheen voimin reissuun kohti Puolaa ja samalla koittaa pikkumiehemme ensimmäinen kerta lentokoneessa. Vähän jännittää, miten lento sujuu, mutta uskon kaiken menevät hienosti - ennakkovalmistelut olemme ainakin koittaneet tehdä sen verran huolellisesti. Onneksi meillä ei ole myöskään edessä näin ensimmäistä kertaa kolmisin lentäessämme mikään megapitkä lento, vaan selviämme hommasta parissa tunnissa. Laivalla ja Tukholmassa olemme myös ehtineet vierailla beben kanssa useamman kerran, joten kokemusta yhdessä matkustamisesta on kertynyt jo mukavasti.

Yksi juttu, mikä on muuttunut aiemmasta näin lapsen syntymän jälkeen on se, että tavaraa on hurjan paljon aiempaa enemmän. Itse olen kyllä aiemminkin tottunut roudaamaan jättimäistä matkalaukkua, mutta nyt kun mukaan lähtee sen lisäksi matkarattaat, turvakaukalo, vauvan vaatteet (ja niitä tarvitaan paljon!), soseet, vaipat, lempilelut ja vaikka mitä kaikkea muuta, niin tavaraa todella on ja pakkaamiseen saa uppoamaan aikaa melkoisesti - huh! Jotta kaikki tarpeellinen tulisi varmasti muistettua pakattua mukaan olen ottanut käyttöön vanhan kunnon muistilistan, josta vetelen sitten yli asioita sitä mukaa, kun olen ne laukkuun mahduttanut. Toimi ennen vauvaa ja toimii erittäin hyvin nytkin! 


Jotta oma matkalaukkuni pysyisi painorajoitusten alapuolelle, olen koittanut pakata mukaan mahdollisimman helposti toisiinsa yhdisteltäviä vaatteita ja asusteita. Kohteessa näyttäisi ennusteiden mukaan olevan lämpöä vaihdellen välillä + 10 - 18, joten sekin tuo matkaan omat haasteensa, mutta eiköhän farkuilla, teeppareilla, muutamilla topeilla ja hameilla, neuleilla ja nahkatakilla pärjää hyvin! Tällä kertaa olen myös päättänyt, että viikosta pitää selvitä kolmella kenkäparilla. Taitaa olla oma ennätykseni, yleensä mukaan kun on lähtenyt vähintään viidet parit...Kenkäfriikki mikä kenkäfriikki :) Mukaan lähtee tietysti myös hyvää reissulukemista ja aurinkolasit eli nyt vaan sitä aurinkoisempaa keliä odottelemaan!

Nyt toivottelen teille ihanaa viikkoa ja toivottavasti täälläkin päästään nauttimaan pian ihanista kevätkeleistä!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig