10/10/2017

SUOSIKKITUOTTEENI STOCKAN HULLUILLA PÄIVILLÄ

Keskiviikkona ne alkavat taas! Nimittäin Stockmannin joka syksyiset Hullut Päivät, joita tuttavallisemmin Hullareiksi nimitetään. Tuttu keltakaltinen vihkonen tipahti postiluukusta perjantaina ja se oli heti selattava kannesta kanteen. Tälläkin kertaa kuvastosta löytyi erinomaisia tarjouksia niin pukeutumisen kuin kodin sisustuksen sekä kosmetiikan saralta. Minusta on kiva, että Hulluilta Päiviltä löytää joka kerta klassisen tyylikkäitä vaatteita ja asusteita huomattavasti normaalia edullisemmin ja aiempina vuosina sieltä onkin tullut hankittua erityisesti huiveja, nahkakenkiä, pyyhkeitä, luottokosmetiikkaa sekä kylpyhuonetuotteita.

Valitsin tämänkertaisesta Hullujen Päivien kuvastosta omat suosikkini, jotka ovat saatavissa Stockan myymälöistä keskiviikosta sunnuntaihin tuotteesta riippuen. Kaikki tuotteet voi tilata kätevästi myös Stockmannin verkkokaupasta, jos jonottaminen ei nappaa ja haluat välttää ruuhkahulinat.


BUSINESS STYLE - TYYLIKKÄÄNÄ TOIMISTOLLE
1. Tiger of Sweden villakangastakki 2. By Malene Birger kaulahuivi  3. Sand paitapusero
4. Ted Baker nahkanilkkurit 5. A+more nahkakäsineet 6. Daniel Wellington rannekello
7. Ralph Lauren Tate City Tote -laukku 

Tigerin tyylikäs villakangastakki on täydellisen pituinen ja siinä on kaulaa ihanasti lämmittävä savupiippukaulus. Sen kanssa on helppo yhdistää ajattomat nahkanilkkurit, siistit nahkakäsineet, tyylikäs kello ja Sandin laadukas kauluspaita, joka ryhdistää asun kuin asun. Ralph Laurenin iso tote-laukku on täydellinen työkäyttöön, sillä se vetää sisäänsä läppärin. Itseltäni löytyy tämä lähes sama malli ja se tulee olemaan luottolaukkuni töihin ensi vuoden puolella palatessani. By Malene Birgerin huivi on kaunis ja ihanan lämmin!


CITY CHIC - TRENDIKKÄÄSTI VAPAALLA


 1. Beaumont untuvatakki 2. A+more pipo 3. The Lab villahuivi
4. Aimy nilkkurit 5. Samuji neule 6. Rebecca Minkoff Mini Mac -laukku

Sporttinen, mutta tyylikäs Beaumontin untuvatakki saa erityisen kivan säväyksen harmaista turkisyksityiskohdistaan ja siihen on helppo yhdistää klassisia mustan ja harmaan eri sävyjä. Kaulaan haluaisin tässä kokonaisuudessa kietaista The Labin täydellisen harmaan sävyisen villahuivin ja päähän A+moren söpön tupsupipon. Kotimaisen Samujin neule on luottovaate, joka toimii kaiken kanssa. Jalkaan sujauttaisin mukavat Chelsea-nilkkurit ja olalle Rebecca Minkoffin upean Mini Macin!


COSY HOME - LUKSUSTA KOTIIN
1. Vita Eos Large -varjostin 2. Hotel-kylpytakki 3. Casa Stockmann huppupyyhe
4. Compagnie de Provence -käsisaippua 5. Axelda mokkanahkatohvelit 6. Möve -kylpypyyhe

Olen jo pitkään himoinnut makuuhuoneeseemme aidoista höyhenistä valmistettua Vitan Eos Large -varjostinta, joka on nyt saatavilla Hullari-hintaan. Kylpyhuoneeseen haluaisin hankkia itselleni ja miehelle Villa Stockmannin valkoiset "hotellikylpytakit" ja perheen pienimmälle jäsenelle suloisen huppupyyhkeen. Musta-valko-harmaaseen kylppäriin sopii täydellisesti Compagnie de Provencen kaunis ja herkullisen tuoksuinen käsisaippua sekä  Möven isot kylpypyyhkeet, joissa on tyylikäs kohopintainen kalanruotokuosi. Itselleni haluan ehdottomasti hankkia nuo Axeldan superlämpimät, lampaankarvalla vuoratut mokkanahkatohvelit ♥


LOOK AWESOME - KAUNEUDEN LUOTTOTUOTTEET

1. Dermalogica -puhdistusgeeli 2. Elizabeth Arden -huulivoide 3. Sensai silmänrajauskynä
4. Lancôme-tuoksu 5. Lancôme Juicy Shaker -huuliöljy 6. Maroccanoil Light -hiusöljy 7. Beautyblender -setti

Kosmetiikkapuolelta olen aina Hullujen Päivien aikaan tehnyt hyviä löytöjä ja tälläkin kertaa hullarihintaisina löytyy usempi luottotuotteeni. Sensain nestemäinen eyeliner on superhyvä ja sillä saa kestävän ja tarkan rajauksen koko päiväksi. Maroccanoilin Light -hiusöljy sopii erinomaisesti suomalaiselle, vaalealle hiuslaadulle ja hoitaa ihanasti kuivia latvoja. Beautyblender on itselläni päivittäisessä käytössä ja nyt olisi taas aika hankkia uusi sieni vanhan tilalle. Dermalogican puhdistustuotteista olen kuullut paljon hyvää, samoin kuin Elizabeth Ardenin superhoitavasta sävytetystä huulivoiteesta. Myös Lancômen huuliöljy olisi ihana hankinta syksyksi ja talveksi kuivia huulia kosteuttamaan ja samaiselta merkiltä huolisin mielelläni myös La vie est belle -tuoksun.


* sisältää affiliate-linkkejä

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig