13/12/2017

IHANIMMAT LAHJAVINKIT BABYLLE JA -20 % ALENNUSKOODI MINIME.FI -VERKKOKAUPPAAN


Talvista keskiviikkoa ja pahoittelut pienestä postaustauosta! Viime viikko ja viikonloppu oli meillä todella hektinen ja samoin tulee olemaan tämä viikko. Ohjelmaa riittää aamusta iltaan joka päivälle ja välillä unohtaa melkein itsekin, mitä kaikkea sitä pitikään muistaa tehdä. Eilen oli esimerkiksi viimeinen päivä lähettää joulumerkillä varustetut joulukortit ja siihenkin havahduin viime tingassa, mutta ehdin kuin ehdinkin ne postittamaan - jes! 

Seuraava to do -listallani onkin sitten joululahjojen hankinta, joka on osaltani vielä pahasti kesken...Olen aiempinakin vuosina jättänyt lahjojen hankkimisen joulukuulle puoleen väliin, jolloin on hyvää aikaa suunnitella, mistä kukin lahjansaaja voisi pitää ja bongailla hyviä tarjouksia. Useina vuosina olen turvautunut verkkokauppoihin, joista saan klikattua tuotteet helposti lähipostista noudettaviksi ja vältyn näin tavarataloissa jouluruuhkassa hiki hatussa juoksemiselta. Varsinkin nyt, kun liikun ostoksilla usein lapsen ja vaunujen kanssa, haluan välttää kaikkea turhaa odottelua ja jonottamista. Tähän voi varmasti samaistua jokainen lapsien kanssa liikenteessä oleva vanhempi.

Tänään halusin esitellä teille meille hiljattain kotiutuneen Elodie Detailsin Velvet Pearl Dots of Fauna -peiton. Sain peiton Minime.fi-verkkokaupan kanssa tekemämme yhteistyön tiimoilta ja peitto on ihan mieletön: käytännöllinen, mutta myös kauniin näköinen. Peitto on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka tuntuu samettiselta ihoa vasten ja se säilyttää ylellisen pehmeytensä toistuvista konepesuista huolimatta. Pearl Velvet -materiaalissa on myös vauvan peitteelle tärkeä ominaisuus: se kykenee imemään kosteutta itseensä tuntuen kuitenkin kuivalta. Rakastan peiton musta-valko-harmaita sävyjä, jotka sointuvat täydellisesti harmaisiin Bugaboo Buffalo-vaunuihimme ja lastenhuoneen graafisen selkeään sisustukseen. Säilytän peittoa usein kaupungilla liikkuessamme Bugaboon omassa, vaunujen mukana tulleessa hoitolaukussa, josta se on helppo kaivaa esille vaunukuomun suojaksi, sisälle vaunuihin lisälämmikkeeksi tai hätätapauksessa myös vaipanvaihtoalustaksi. Kotona ollessamme peitto löytyy yleensä Jonatanin pinnasängystä, jossa se toimii ohuena unipeittona. Todella monikäyttöinen ja kooltaan juuri sopiva (70 x 100 cm) peitto, jota suosittelen ehdottomasti!



Minime.fi -verkkokaupassa on Elodie Detailsin lisäksi todella kattava valikoima vauvojen ja lasten tuotteita asusteista valaisimiin, lämpöpusseihin, säilytyskoreihin ja kylpypyyhkeisiin. Minime:ltä löydät myös nämä Mailegin ihanat koristeet, jotka ehdit vielä tilaamaan jouluksi kotiin! Itse tykkään Elodie Detailsin ohelle erityisen paljon Bloomingvillen ja Wee Galleryn tuotteista, joista löytyi ihania lahjaideoita joululahjojen ohella muutaman parhaillaan raskaana olevan ystäväni tuleville pienokaisille. Rakastan myös tätä valkoista ja ananaksenmuotoista, Ewa Newtonin suunnittelemaa Piña Colada-valaisinta!


Ilokseni sain teille Minime-verkkokauppaan huikean alennuskoodin, jolla saatte -20%:n alennuksen kaikista heidän normaalihintaisista tuotteistaan. Tuotteet ehtivät jouluksi perille, kun teet tilauksen viimeistään sunnuntaihin 17.12 mennessä - kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tämä! Muista käyttää kassalla koodia CHIC20, jolla saat hyödynnettyä alennuksen (koodi voimassa 17.12. saakka). Vielä erityisenä huomiona, että joidenkin tuotteiden kohdalla viimeinen tilauspäivä joulutoimituksiin on ollut poikkeuksellisesti 7.12. (HUOM! Miffy First Light sekä Miffy XL -valaisimet ehdit tilata vielä ennen 17.12)


Tänään olen koko päivän mielenkiintoisella bloggaajareissulla, jossa tutustutaan muutamaan kotimaiseen vaatealan yritykseen ja tästä matkasta on tulossa ehdottomasta myöhemmin kattavaa juttua blogin puolelle. Mitä ihaninta päivää teille ja palaamisiin!


* yhteistyössä Minime.fi:n kanssa, sisältää mainoslinkkejä

SHARE:

3 kommenttia

  1. Anonyymi12/13/2017

    Hei kiitos,tää tuli kuin tilauksesta! Nimittäin sain kunnian olla pienen tyttövauvan kummi ja täällä oon miettinyt pääni puhki,että mitä mahdan hankkia kastelahjaksi :) -Sini

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini kommentista ja onnittelut kummitädin kunniatehtävästä! <3 Tämä etu on kyllä todella hyvä Minime:llä ja aion sen itsekin hyödyntää omissa lahjahankinnoissani. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12/17/2017

    Hienot töppöset t.Jani-75

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig