28/02/2018

[OUTFIT] UUSI JOKAPÄIVÄN LUOTTOPAITA + ALEKOODI GLOBE HOPEN VERKKOKAUPPAAN


Pyrin ostamaan klassikkovaatteita, jotka kestävät aikaa ja joita on helppo yhdistellä kaapista jo löytyviin vaatteisiin ja asusteisiin. Koen, että tyylini on kolmenkympin rajapyykin ylitettyäni selkeytynyt ja hioutunut aiempaa yksinkertaisemmaksi. Toki välillä on kiva hullutella esimerkiksi värikkäämmillä asusteilla, mutta nekin pyrin valitsemaan niin, että niitä voisi käyttää useamman vaatekaapista löytyvät elementin kanssa. Oman vaatekaappini tärkeän kulmakiven muodostavatkin vuodesta toiseen palvelevat perusvaatteet, joihin on helppo yhdistellä erikoisempia juttuja. Tällaisia perusvaatteita ovat muun muassa musta silkkitoppi, valkoinen kauluspaita, mustat pillifarkut sekä valkoiset ja mustat t-paidat. Ne ovat ratkaisseet monen monta vaatekriisiäni ja sopivat sekä arki- että työkäyttöön. Yhdistelemällä näitä luottovaatteita eri sesonkeihin ne myös palvelevat käytössä ympäri vuoden.

Tämä Globe Hopen juuri lanseerattuun SS-18 -mallistoon kuuluva Caspian-paita on t-paitaa astetta siistimpi ja toimii sellaisenaan pillifarkkujen tai suorien housujen kaverina tai näyttävän jakun alla. Simppelin tyylikäs ja hyvin laskeutuva paita on valmistettu tehtaan ylijäämämateriaaliksi jääneestä viskoosisekoitteesta, joka tuntuu iholla silkkimäisen pehmeältä. Malliltaan paita on mukavan väljä ja leikattu todella kauniisti ja tulen varmasti keväämmällä yhdistämään paidan siistin kynähameen tai culottes-housujen kaveriksi. Koska käytän paljon mustaa, tuntui yksivärinen musta paitamalli kaikkein omimmalta valinnalta, mutta samaista paitaa löytyy myös sinikukallisena ja pinkkikukallisena versiona.


Kuten jo mainitsinkin, Caspian-paita kuuluu Globe Hopen tämän vuoden kevät- ja kesämallistoon, josta löytyy paljon kaunista kukkakuosia, klassista mustaa sekä erilaisia sinisen sävyjä. Kaikki merkin tuotteet on tehty kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista lähituotantona ja tuotteiden kuosit ovat persoonallisia ja uniikkeja. Vaatteiden lisäksi valikoimassa on käytössä kestämään suunniteltuja laukkuja, asusteita ja koruja. Sain ilokseni teille tänne blogiin alekoodin chicconservativechanel, jolla saatte -10 %:n alennuksen Globe Hopen verkkokaupassa. Koodi on voimassa 11.3. saakka ja sen voi käyttää kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Aurinkoista keskiviikkoa ja palataan pian!

* yhteistyössä Globe Hopen kanssa

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig