08/03/2018

SISUSTUSINSPIRAATIOTA KOTIIN - #JYSKgoesKESÄ


Upeaa Naistenpäivää arvon ladyt! Toivottavasti teillä on ollut mitä parhain torstai! Palataan tänään tasan viikko sitten järjestettyyn #JYSKgoesKESÄ -tilaisuuteen, joka ei olisi voinut paremmalle päivälle sattua.  Tapahtumapaikkana toiminut upea ravintola Meripaviljonki nimittäin suorastaan kylpi auringonvalossa kirkkaalla pakkaskelillä ja tarjoili upean valon kuvien napsimiselle! Jo ennen ravintolaan sisälle asumista ihastelimme ulos aseteltuja tyylikkäitä terassituoleja, jotka hehkuivat JYSKin tämän kesäkauden herkullisissa väreissä turkoosinsinisinä, keltaisina sekä hillityn mustina. Tuolien modernia ilmettä täydensivät kivasti pehmoiset lampaantaljat ja tuo musta tuoli valkoisella lampaantaljalla sopisi parvekkeellemme täydellisesti - niin kaunis ja mukava kokonaisuus! Siinä kyllä kelpaisi istuskella aamukahvista nauttien tai loikoilla hyvästä kirjasta nauttien.


Säästäpankinrannassa sijaitsevaan viihtyisään Menipaviljonkiin sisään saapuessamme tulvi vastaan heti välitön kesäfiilis, sillä ravintola oli koristeltu todella kauniisti vihrein sisustuskasvein, lyhdyin, kynttilöin ja tyynyin. Ulkona paukkuva pakkanen unohtui tyystin ja mieli vaelsi jo tulevaan kevääseen ja kesän lämpöön. Paikan päällä oli esillä JYSKin kevät-kesä 2018 -malliston uutuuksia, joita pääsi näin jo etukäteen ihastelemaan ja hypistelemään. JYSKin Range Manager Rikke Blaesild valotti omassa puheenvuorossaan tarkemmin tämänhetken sisustustrendejä sekä taustaa JYSKin uuden malliston takaa. Kevät- ja kesäkauden mallisto muodostuu kolmesta pääteemasta, jotka ovat  yksinkertaisen tyylikäs ja valoa painottava Simplified Luxury, vihreän sävyjä ja luonnollisia materiaaleja korostava Urban Roots sekä leikkisän kodikas Hygge. Näistä mieleeni on eniten Simplified Luxury, mutta tykkään kovasti myös erilaisista viherkasveista, puisista elementeistä ja nahkaisista yksityiskohdista, joita Urban Roots -mallistosta löytyy. Hygge-mallisto taas pitää sisällään boheemia fiilistä kotiin luovia muotoja, käsityölaishenkistä keramiikkaa ja kudottuja yksityiskohtia sekä printtejä.

Simplified Luxury näkyy sisustuksessa selkeinä elementteinä ja harmonisina, melko konservatiivisina ja toisiinsa sointuvina värisävyinä. Pääpaino on selkeissä muodoissa, joita pehmennetään erilaisilla tekstiileillä. Tässä tyylisuuntauksessa materiaaleina käytetään paljon kiveä, lasia ja metallia ja inspiraationa toimivat 50-luvulta tutut muodot huonekaluissa. Meillä on tällä hetkelläkin kotona 50-luvun henkiset marmoripöydät olohuoneessa ja himoitsen keittiöömme Vitran vahvasti 50-lukua muotoilultaan edustavia Eames-tuoleja, joten tämä JYSKin mallisto miellyttää silmääni kovasti! Muutamat erityisen ihanat jutut, muun muassa upea vaaleanpunainen lampaantalja ja kaunis selkeälinjainen kukkaruukkuteline, jäivätkin mieleeni hautumaan ja saattavat kotiutua meille myöhemmin keväällä. Viherkasveja on ehdottomasti saatava myös parvekkeellemme ja JYSKin valikoimasta löytyykin todella aidon näköisiä tekokasveja, jotka kestäisivät lasitetun parvekkeemme kesäisessä kuumuudessa mukisematta. 

Kiitos vielä upeasta tilaisuudesta JYSKin & Akvamariinin koko jengille!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig