26/04/2017

BID & IBA 2017 FIILIKSIÄ


Viime viikonloppuna Helsingin Kattilahallissa juhlittiin jälleen kerran Indieplacen Blogger's Inspiration Day -ja Inspiration Blog Awards -tapahtumia, jotka lyhyemmin nimillä BID ja IBA tunnetaan. Viimeksi en näihin happeningeihin syksyllä päässyt osallistumaan, koska poikamme syntymä koitti tismalleen silloiselle gaalapäivälle. Siksi olinkin enemmän kuin innoissani, että tällä kertaa pääsin ensin rauhassa kiertelemään päivätapahtumaan ja illalla nauttimaan gaalasta yhdessä mieheni kanssa. 

Päivätapahtuman ohjelma oli tänä vuonna mielestäni erityisen onnistunut ja vaikka mitä hauskaa tuli koettua! Erityisen antoisaa oli nähdä tuttuja bloggaajakollegoja, yhteistyökumppaneita, solmia uusia tuttavuuksia ja nauttia ihanan kuplivasta tunnelmasta. Ohjelmasta mieleeni jäi erityisesti Vilan & Vero Modan ständin hauska stailaushaaste, henkilökohtaisen aarrekartan askarteleminen Health Labin pisteellä, upeiden kukka-asusteiden toteuttaminen Järvenpään Kukkatalon kanssa sekä Instrumentariumin hauska ständi, jossa pääsi sovittelemaan kevään tyylikkäimpiä silmälasikehyksiä kuvaushaasteen kera. Onnistuinkin löytämään vaaleanpunaiseen asukokonaisuuteeni täydellisesti matchaavat, superherkullisen sävyiset pokat ja niistä on tulossa myöhemmin vielä lisää juttua tänne.

Illalla päiväasunani toiminut hattaranpinkki neule, metallinhohtoinen vekkihame ja puuterinpinkit tennarit vaihtuivat vaaleanpunaisena hohtelevaan paljettimekkoon ja hopeisiin asusteisiin. Mekon hankin jo jokin aikaa sitten I love me -messuilta ja nyt se toimi täydellisenä gaalamekkona. Paljetteja, pinkkiä ja metallinhohtoa näkyi muidenkin kutsuvieraiden yllä illalla ja oli kiva bongailla myös taidokkaasti tehtyjä kampauksia ja huolellisesti viimeistelyjä meikkejä. Myös juoma- ja ruokapuoli toimi tälläkin kertaa erinomaisen hyvin ja pääsimme nauttimaan Roots Helsingin luomista vegeherkuista sekä muun muassa Happy Joen, Hardy'sin sekä Kyrö Distillery Companyn laadukkaista tuotteista. Iso kiitos jälleen järkkäreille upeasta päivästä & onnittelut vielä kaikille gaalassa palkituille!


BID-merkityt tapahtumakuvat: Annieveliina


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Sulla oli superihana asukokonaisuus tuolla päivätapahtumassa *_* <3

    VastaaPoista
  2. Awww, kiitos Saga! <3 <3 <3 Pink is best!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi5/01/2017

    Ihan mieletön toi päivänasu! Ja jaksan aina ihannoida sun hiuksia :)
    -Sini

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihana Sini! <3 Tästä sun kommentista tuli taas niin hyvä mieli. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig