17/10/2017

PARHAAT MESSUTÄRPIT I LOVE ME -MESSUILLE PART. 1

Ciao! Nyt on enää muutama päivä aikaa syksyn odotetuimpaan muodin, kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kotimaan messutapahtumaan. Kyse on tietysti I love me -messuista, joita itse odotan tänä vuonna messujen yhteistyöbloggaajana toimiessani enemmän kuin innoissani! Koska messutarjonta on tänäkin vuonna hurjan laaja, halusin vinkata teille näin ennen messujen starttaamista parhaat messutärpit. Monilla osastoilla on luvassa huikean hyviä messutarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja oma messuohjelma kannattaa suunnitella valmiiksi jo etukäteen Messukeskuksen sivuilla, jotta messuannista saa varmasti kaiken irti parhaalla mahdollisella tavalla.

I love me -messuilla on valtava määrä osastoja ja näytteilleasettajia. Asiaa on siis paljon ja jotta ei nyt tulisi tehtyä ihan liian pitkää ja raskasta kilometripostausta, ajattelin keskittyä tässä postauksessa ihonhoidon ja kosmetiikan parhaisiin messutärppeihin. Lisäksi mukana on korupuolelta muutama suosikkiständini. Myöhemmin tällä viikolla on luvassa messutärpit part. 2 -osio, jossa syvennytään hiustenhoidon, muodin sekä ravitsemuspuolen parhaisiin paloihin. Uskon, että tämä jako on myös lukijaystävällisempi kuin kaikkien messutärppien kokoaminen yhteen postaukseen.

IHONHOITO JA KOSMETIIKKA


TWISTBE / osasto 7g100
TwistBe on aidosti vaikuttavan, luonnollisen ihonhoidon verkkokauppa ja myymälä. I love me -messuilla löydät TwistBe:n osastolta heidän bestseller-tuotteensa erityisesti ihonhoidon saralta sekä paljon loistavia messutarjouksia. Pääsin etukäteen tutustumaan kotona TwistBe:n edustamiin Alima Pure -mineraalimeikkeihin sekä yhdysvaltalaisen Lauren Brooke Cosmeticsin luonnonkosmetiikkaan. Alima Puren viimeistelypuuterit ovat aivan huippuja ja niistä olen nyt käyttänyt päivittäin Alima Pure Bronzer -aurinkopuuteria vaalealle iholleni loistavasti sopivassa Maracaibo-sävyssä sekä ihon sävyn korjaamiseen tarkoitettua Color Balancing Powder -puuteria keltaiseen taittuvassa sävyssä Buttercup. Lauren Brooke Cosmeticsin iholla ihanasti liukuva ja ihon pienet virheet tehokkaasti peittävä Cremé Concealer -peitevoide ansaitsee myös suosituksen! TwistBe:n osatolla ovat mukana myös vuoden 2017 kiinnostavimmat uutuudet brittiläiseltä BYBI Beautylta, jonka tuotteet sisältävät ainoastaan vaikuttavia ja erityisen tehokkaita kasviperäisiä raaka-aineita. Tuotteet ovat myös  vegaanisia. Muita TwistBe:n edustamia brändejä ovat ApeironBalm BalmFINEOrganic EssenceAkamutiOlivia Klein sekä Rimita. Messusastolla pääset tutustumaan mm. Mega Mist -kasvosuihkeeseen, Supercharge -kasvoseerumiin, Detox Dust -kasvonaamioon, Prime Time 2in1 -kasvokuorintaan ja todelliseen monitoimituote Babe Balmiin. BYBI Beautyn tuotteisiin voi tutustua tarkemmin täällä. Lisätietoa TwistBe:n kaikista tuotemerkeistä pääset kurkkaamaan täältä.

Sain juuri tänään tiedon, että TwistBe:llä on messuilla todella hyvä tarjous marraskuun alussa alkavasta ihonhoidon verkkovalmennuksesta. Kyseessä on TwistBe:n ensimmäinen kuluttajille suunnattu ihonhoidon verkkovalmennus, joka lanseerattiin aiemmin tänä vuonna ja joka saa kerta toisensa jälkeen ylistävät arvostelut! Itse kiinnostuin tästä välittömästi, sillä yrityksen edustajan mukaan kurssi todella auttaa kävijöitä ymmärtämään ihoaan ja sen tarpeita aivan uudella tavalla. Kannattaa siis ehdottomasti käydä osastolla hyödyntämässä messutarjous, jossa valmennus on hintaan 49€ (ovh. 127 €). 


ADESSO NUTRACEUTICALS / osasto 7ff131
Adesso Nutraceuticalsin ständiltä löytyy erittäin laadukas, puolalaisen kemistin kehittämä Naturativ -tuotesarja. Naturativ on 100 % Natru-sertifoitu luonnonkosmetiikkasarja ja valikoimasta pitää sisällään muun muassa tehokkaista luonnon raaka-aineista valmistetut ecoAMPULE -ihoseerumit sekä kasvovoiteet. Itse pääsin ennakkoon testaamaan merkin silmänympärysiholle tarkoitettua seerumia sekä tehokosteuttavaa, kahden eri molekyylitason hyaluronihappoa ja rauhoittavaa ruusuvettä sisältävää ecoAMPULE 1 -seerumia, joihin ihastuin heti! Seerumien lisäksi kokeilin Naturativin 30+ -iholle tarkoitettua korjaavaa ja ennenaikaiselta vanhenemiselta suojaavaa päivä - ja kiinteyttävää ja ihoa uudistavaa yövoidetta ja ne tulevat jäämään minulla seerumien ohella ehdottomasti pysyvään käyttöön. Lisätietoa tuotteista löydät täältä. Lue myös kauneusguru Katja Kokon kattava ja tuotteita tarkemmin avaava blogikirjoitus Naturativin tuotteista.


LUOTO / osasto 7h118
Luoto on eettisten ja ekologisten brändien maahantuoja, joka tekee myös hyväntekeväisyystyötä Itämeren hyväksi. Sain ennakkotestiin kotiin Naveen-merkin palkitut kangaskasvonaamiot, jotka osoittautuivat loistotuotteiksi ja voittivat Lontoon Natural and Organic -messuilla sarjan Best Organic Beauty Product. Luomupuuvillasta valmistetut kangasnaamiot on ihana levittää kasvoille vaikuttamaan ja niitä löytyy kahtena eri versiona, kosteuttavana sekä kiinteyttävänä. Kiinteyttävä naamio soveltuu erityisesti hieman iäkkäämmälle iholle tuomaan pehmeyttä ja aktivoimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa ja kosteuttava naamio pehmittää ja rauhoittaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa tehokkaasti.  

Testasin myös Luodon edustaman saksalaisen i+m Naturkosmetikin aikuiselle iholle suunniteltua korjaavaa Age Protect Serum Repair -seerumia sekä merkin Phyto Balance Fluid Equalize -kosteusemulsiota, joka on täydellinen sekaiholle. Molemmat tuotteet ovat luomuraaka-aineista valmistettuja, vegaanisia ja sisältävät hyaluronihappoa. Korjaavaa seerumia olen käyttänyt kuuriluotoisesti yövoiteen alla ja tasapainottavaa kosteusemulsiota päiväkäytössä hyvin tuloksin.

Luodon valikoimaan kuuluvat myös soulbottlesin upeat, lasista valmistetut juomapullot. Olen saanut paljon kyselyitä ja kehuja tästä Fill your life with soul -vesipullosta, joka on 0,6 litran kokoisena juuri täydellinen käsilaukussa mukana kuljetettavaksi. Luodon osastolta löydät myös herkullisen tuoksuiset Munio Candelan Motion-soijakynttilät, Friendly Soap -saippuat sekä Dopperin BPA-vapaat juomapullot. Lisätietoa tuotteista löydät täältä.


SUNRISE COSMETICS / osasto 6d68
Sunrise Cosmetics on kotimainen pieniä kosmetiikkabrändejä suomalaisten ulottuville tuova yritys. Itselleni yritys on erityisen tuttu amerikkalaisen Freemanin naamioiden ja kasvojen hoitotuotteiden kautta, joita olen käyttänyt nuoresta saakka. Freemanin naamioista oma suosikkini on tällä hetkellä savipohjainen Clay Mask Mint & Lemon, joka puhdistaa ja kirkastaa ihon tehokkaasti. Sunrise Cosmeticsin messuosastolta löydät vegaanista kosmetiikkaa miehille, seerumipohjaisia kankaisia naamioita kasvoille, käsille ja jaloille sekä strassein koristeltuja kylpyhuoneen tunnelmaa nostattavia Vivian Gray - nestesaippuoita ja suihkugeelejä. 

Messuständillä pääset tutustumaan myös espanjalaisen Iroha Naturen tänä vuonna markkinoille tuomaan ja paljon mielenkiintoa herättäneeseen detox-sarjaan, jonka sisältämä aktiivihiili on tehokas vastaisku ihon epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan. Messutarjouksena Sunrisen osastolla on mm. merkin peel-off-naamio. Lisätietoa tuotteista löydät etukäteen täältä.


BONA VALERE / osasto 7g111
Bona Valeren osastolla pääset  tutustumaan Signe Seebid -nimiseen, virolaiseen luonnonkosmetiikkabrändiin. Sympaattisiin pakkauksiin pakatut luomuraaka-aineita sisältävät tuotteet ihastuttavat  ja erityisesti tykästyin Cosmopolitan-lehden vuonna 2015 Paras ihonhoitotuote -kategoriassaan palkitsemaan, laventelin ja sitruunan tuoksuiseen kuorintavoiteeseen. Se tekee ihosta supersileän ja poistaa kuolleet ihosolut. Lisäksi kuorintavoiteen raikas tuoksu piristää mieltä ihanasti aamuisin! Ennakkotestasin myös merkin hunajaa ja ruusua sisältävän huulivoiteen, joka tukee ihon uusiutumisen prosessia ja suojaa huulia pakkaselta, kylmältä sekä auringolta. Hunaja antaa huulille kiiltoa ja elastisuutta ja arganiaöljy kosteuttaa ihanasti.  Huulirasva ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntä- ja väriaineita. Todella hyvä huulirasva kuiville huulille!

Ennakkotestiin pääsi myös Signe Seebidin Lampaanmaitosaippua, jonka hoitavat ja puhdistavat ominaisuudet perustuvat rasvaiseen lampaanmaitoon, joka sisältää proteiinia, kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia. Luonnollinen lampanmaitosaippua ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ekologinen palasaippua sopii täydellisesti erityisesti herkälle iholle. Signe Seebid -tuoteperheeseen kuuluvat hoitotuotteet kasvoille, vartalolle, hiuksille ja sarjasta löytyvät omat hoitotuotteet myös vauvojen herkälle iholle. Lisäksi merkillä on valikoimassaan eteerisiä öljyjä ja soijakynttilöitä. Lisätietoa tuotteista löydät täältä.


NHS NORDIC HEALTH SYSTEMS / osasto  7f100
NHS Nordic Health Systemsin ständillä pääset tutustumaan muun muassa Laveran mahtaviin kosmetiikkatuotteisiin. Itse olen kuluneen syksyn aikana rakastunut Laveran tuotteisiin totaalisesti, sillä vihdoin olen löytänyt merkin valikoimasta omalle iholleni sopivan, luonnon raaka-aineista valmistetun meikkivoiteen! Kyseessä on Lavera Natural Mousse Make-Up, joka on ollut niin kovassa käytössä, että eka purkki vetelee jo viimeisiään. Tätä olen hehkuttanut valtavasti myös ystävilleni! Viime viikolla sain kotitestiin Laveran Nude Effect Make-Up Fluid -meikkivoiteen, joka on osoittautunut myös todella hyväksi! Voide on todella kosteuttava ja tämän kanssa en koe tarvetta käyttää lainkaan erillistä kosteusvoidetta, pelkkä seerumi meikkipohjan alle riittää. Meikkivoiteiden ohella olen rakastunut Laveran Glossy Lips -huulikiiltoihin, joista  suosikkejani ovat nudepinkki Rosy Sorbet sekä marjainen Berry Passion. Myös merkin kauniin kuultavan lopputuloksen luova So Fresh Mineral Rouge Powder sekä Mineral Compact Powder sävyssä Ivory ovat huippuja ja päivittäisessä käytössäni!

NHS:n messuosastolta löytyvät myös brittiläisen Optiatin kahvikuorinnat, Nurmen luonnonkosmetiikka, tehokkaat Egyptian Magic -voiteet, Black & Whiten hampaidenvalkaisijan sekä Geoganicsin suuhygieniatuotteet. Kaikki tuotteet myydään messujen ajan -40 %:n hintaan normaalihintoihin verrattuna eli tänne kannattaa suunnata ehdottomasti ostoksille! Lisää tietoa tuotteista löydät täältä.


MIRAZ / osasto 7f111
Miraz maahantuo ja myy laadukasta, hellivää ja ilahduttavaa luonnonkosmetiikkaa. Osastolla pääset tekemään messulöytöjä ja tutustumaan syksyn parhaimpiin uutuuksiin! Itseäni kiinnostaa erityisesti Mirazin edustamiin brändeihin kuuluva australialainen ammattimeikkisarja Zuii Organic, joka on hiljattain tuonut markkinoille herkullisen sävyiset huulten ja poskien värikosmetiikkatuotteet, joista olen lukenut paljon hyvää. Zuii Organic Flora Lip and CheekCrème on vuoden herkullisin voidemainen poskipuna ja huulipuna samassa, kauniin timantinmuotoisessa pakkauksessa. Näitä haluan ehdottomasti testata!

Muita Mirazin edustamia merkkejä ovat muun muassa virolainen luonnonkosmetiikasarja Joik, luomusertifioituja kasvivärejä valmistava Cultivator's Organic Herbal Hair Color, etanavoiteista tuttu Helixium, itseruskettavista tuotteistaan tunnettu Eco by Sonya, hiusten- ja ihonhoitotuotteisiin erikoistunut Unique Haircare, suun ja hampaiden hyvinvointiin erikoitunut Ecodenta sekä kynsilakkavalmistaja Little Ondine. Lisätietoa Mirazin tuotteista löydät täältä.


AVON / osasto 6e1
Avon on yksi maailman johtavista kosmetiikan suoramyyntiyrityksistä.  Laajan kosmetiikkatuotteiden valikoiman lisäksi Avonin valikoimasta löytyy asusteita ja sisustustuotteita. I love me -messuille Avon tuo ensimmäisen kerran uudet, upeat nestemäiset huulipunat, joista voi käydä valitsemassa omat suosikkina osastolla. Merkin nestemäisistä huulipunista löytyy 10 mattasävyä sekä 10 kiiltoversioita, joten valinnanvaraa sävyjen ja koostumuksen suhteen riittää. Avonin osastolla tehdään myös pikahuulimeikkejä, joten tänne kannattaa ehdottomasti suunnata, jos kaipaat lisäpiristystä syksyyn uuden huulipunan muodossa!  Lisätietoa Avonin tuotteista löydät täältä.

KORUPUOLEN SUOSIKIT



MOSH JEWELRY / osasto 7h130

Messujen Luonnollisesti-alueelta löytyvä kotimainen MOSH Jewelry on Sanna-Maria Ojasen vuonna 2016 perustama yritys. MOSH Jewelryn korut tehdään käsityönä Suomessa ja ne on suunniteltu niin arkeen kuin juhlaan, sekä miehille että naisille. Rouheaa ja rohkeaa, minimalistista mutta rokkiasennetta! Itse olen ihastunut erityisesti MOSH Jewelryn upeaan, hopeiseen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suunniteltuun Between The Two -kaulakoruun sekä tummaksi käsiteltyihin One-korvakoruihin ja -kaulakoruun. Lisätietoa koruista löydät MOSH Jewelryn nettisivuilta.



MAGIC SILVER / 6c29
Magic Silverin osastolla pääset tutustumaan Hopeajaloste Oy:n kauniisiin, hopeasta valmistettuihin korvakoruihin ja kaulakoruihin. Valikoimasta löytyy myös hiuskoruja, riipuksia ja kynsiviiloja. Käy kurkkaamassa suosittu valikoima osastolla ja lisää tietoa löydät merkin nettisivuilta.


* yhteistyössä Messukeskuksen kanssa
SHARE:

3 kommenttia

  1. Anonyymi10/18/2017

    Ihania tärppejä ja moni näistä omalla listalla myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Itse odotan messuja jo malttamattomasti, tänä vuonna on hurjan paljon nähtävää ja koettavaa!

      Poista
  2. Anonyymi10/19/2017

    Punaisia huulia<3 t.Jani-75

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig