14/02/2018

TUKHOLMAVINKKI - H&M KARLAPLAN


Ihanaa ystävänpäivää! Helmikuun alku on ollut täällä blogissa normaalia hiljaisempi, sillä olen ollut todella kiireinen muiden projektien parissa. Onneksi aikaa on nyt taas hieman enemmän ja pääsen taas jakamaan tänne juttuja ja kuulumisiani. Tänään ajattelin vinkata teille kivan Tukholman matkavinkin viimeisimmältä reissultamme. Olimme tällä viikolla perheeni kanssa viettämässä Tukholmassa kaivattua minilomaa ja maanantaina tuli kierreltyä erityisesti Karlavägenin kulmilla. Edellisillä Tukholman reissuillamme olemme aina hypänneet metroon ja suunnistaneet Östermalmstorgetille, mutta nyt laivan saavuttua Värtahamneniin päätimme vähän jaloitella ja kävellä vaunujen kanssa Karlaplanille. Välissä nautimme lounasta Phil's Burgerissa, joka toimii aina! Mukaan laivaan nappasimme vielä Phil'sin herkulliset ja runsaat halloumisalaatit, joita voin todella suositella - halloumijuustossa ei oltu säästelty ja salaattipohja oli todella raikkaan makuinen.  

Karlaplanille saavuttuamme suuntasimme Fältöversten-ostoskeskukseen ja kävimme kahvilla Thelinsillä. Sen jälkeen kiertelimme ostoskeskuksen liikkeissä ja teimme pikaisen visiitin Lagerhausiin, jonka jälkeen huomaisin poikkeuksellisen tyylikkäästi sisustetun H&M Karlaplan -myymälän. Olen useasti manaillut H&M:n myymälöiden sotkuisuutta ja sitä, että rekit on niin täyteen ahdettu tuotteita, että omaa kokoa joutuu penkomaan vaatepaljouden keskeltä vaivalloisesti esille. Karlaplanin myymälä on sekamelskan täydellinen vastakohta - vaatteet on aseteltu rekeille sopivan väljästi ja järjestetty värisävyjen mukaisesti, joten on helppo suunnata oikealle rekille, jos haussa on vaikkapa vaaleansininen kauluspaita. Myynnissä on H&M:n klassisempaa mallistoa ja vaatteiden materiaalit ovat normaalisia laadukkaampia: kashmirista ja luomupuuvillasta valmistettuja tuotteita löytyy paljon. Harmi muuten, etten tajunnut napata tänne kuvia myymälän sovituskopeista - ne olivat mielettömän upeat ja kaukana pölyisistä peruskopeista. 


Myymälän valikoimaan kuuluu naisten ja lasten vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita sekä omasta mielestäni myymälän todellinen helmi eli upea kodinsisustusosio. Karlaplanin myymälässä myydään eksklusiivisesti mm. Washologi by Victoria  -pyykkituoksuja, jonka lisäksi sieltä löytyy kynttilöitä, tyylikkäitä sisustusesineitä, astioita, maljakoita ja kodintekstiilejä. Valikoima oli vähän rajatumpi ja värisävyiltään hillitympi kuin perinteisissä H&M Home -myymälöissä ja tuotteet valittu siten, että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa.


Tähän myymälään aion ehdottomasti tulla uudelleenkin nimenomaan sisustushankintoja silmällä pitäen! Tällä kertaa mukaan lähti vähän kosmetiikkaa, muun muassa Gigi Hadid x Maybelline -paletti, jota ilokseni ja yllätyksekseni oli saatavilla täältä. Käykääpä siis kurkkaamassa tuo Karlaplanin myymälä, jos olette suuntaamassa Tukholmaan!

H&M Karlaplan
Karlaplan 13


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig